>> RiniaMitro .:.RM.:.www.RiniaKH.LoLForum.Net
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

>> RiniaMitro .:.RM.:.www.RiniaKH.LoLForum.Net

Mirë Se Vini n`RM >> KaLoNi MiRë Me Ne << Të Gjitha Në Një Vend

ForumPortaliGalleryLatest imagesKërkoRegjistrohuidentifikimi
Navigacion
 Portali
 Indeksi
 Lista e Anëtarëve
 Profili
 Pytësori
 Kërko
Tema Fundit
» Mbreteria e Rilindjes
Hyundai-Kia prodhues i vitit I_icon_minitimeThu Dec 03, 2009 8:44 pm nga Ibish_sakica

» Mbreterit e rilindjes loja me e mire ne bote
Hyundai-Kia prodhues i vitit I_icon_minitimeWed Nov 18, 2009 11:42 pm nga ardianii

» My Websites
Hyundai-Kia prodhues i vitit I_icon_minitimeWed Aug 05, 2009 4:22 pm nga Ultimate

» iPhone 3G S shitet paraprakisht në SHBA
Hyundai-Kia prodhues i vitit I_icon_minitimeMon Jun 15, 2009 1:35 pm nga Abbi

» Paraqiten Nokia E72 e 5530 Xpress music
Hyundai-Kia prodhues i vitit I_icon_minitimeMon Jun 15, 2009 1:34 pm nga Abbi

» Moza në lidhje me Arin?
Hyundai-Kia prodhues i vitit I_icon_minitimeMon Jun 15, 2009 1:33 pm nga Abbi

» West: Jam njeri që preki për toke
Hyundai-Kia prodhues i vitit I_icon_minitimeMon Jun 15, 2009 1:33 pm nga Abbi

» Ford është aktori më i paguar
Hyundai-Kia prodhues i vitit I_icon_minitimeMon Jun 15, 2009 1:32 pm nga Abbi

» Newton do të ligjërojë në Afrikën e Jugut
Hyundai-Kia prodhues i vitit I_icon_minitimeMon Jun 15, 2009 1:31 pm nga Abbi

November 2024
MonTueWedThuFriSatSun
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 
CalendarCalendar
Kërko

Display results as :

Rechercher Advanced Search

Hyundai-Kia prodhues i vitit

Shko poshtë 
AutoriMesazh
Abbi
WebMaster
WebMaster
Abbi

Numri i postimeve : 229

Hyundai-Kia prodhues i vitit Empty
MesazhTitulli: Hyundai-Kia prodhues i vitit   Hyundai-Kia prodhues i vitit I_icon_minitimeTue Dec 02, 2008 9:59 pm

Revista më e vjetër britanike për automobilistikë, AutoCar, në Londër në takimin e tyre vjetor ka shpallur grupimin Hyundai-Kia si prodhuesin automobilistik të vitit. Kjo ngjarje e AutoCar bie në mesin e më prestigjiozeve në Evropë, sepse njëkohësisht ndanë edhe titullin e automjetit të vitit në Evropë.
Chas Hallett, kryeredaktor i AutoCar me rastin e dorëzimit të shpërblimit drejtorit të Hyundai-Kia për hulumtim dhe zhvillim, Nam-Yong Kim, ka thënë: “Kur grupimi Hyundai-Kia para disa vitesh filluan të flasin se dëshirojnë të janë në mesin e prodhuesve më të mëdhenj në botë si Toyota, General Motors, Ford e Audi-Volkswagen, shumë kanë qenë skeptik. Atëherë koreanët janë bërë shumë serioz. Kanë pranuar planin për prodhimin e automjeteve me dizajn evropian dhe ekspertë evropianë për të kënaqur blerësit evropianë. Kanë sfiduar Volkswagen Golfin dhe Ford Focusin, sepse kanë filluar të prodhojnë automjete, të cilat duken dhe prodhohen po aq mirë, e në të njëjtën kohë ofrojnë garanci më të gjatë“.

Grupimi Hyundai-Kia, është krijuar me bashkimin e dy kompanive në vitin 1998, në tregun lokal korean mban 80 për qind të pjesëmarrjes në treg, derisa këtë vit grupimi është bërë prodhuesi i pestë më i madh në botë.
Mbrapsht në krye Shko poshtë

Hyundai-Kia prodhues i vitit
Mbrapsht në krye 
Faqja 1 e 1
 Similar topics
-
» Pamela dhe Tommy bashe ne naten e Vitit te Ri

Drejtat e ktij Forumit:Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi
>> RiniaMitro .:.RM.:.www.RiniaKH.LoLForum.Net :: RiniaMitro ToolBox :: Shkencë & Teknologji-
Kërce tek: